Вітаємо Тильчика В’ячеслава В’ячеславовича із присудженням наукового ступеня доктора юридичних наук та...

Вітаємо Тильчика В’ячеслава В’ячеславовича із присудженням наукового ступеня доктора юридичних наук та підвищенням на роботі

2455
Відповідно до Наказу МОН України від 26.11.2020 № 1471 «Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства» голові Київського обласного відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва Тильчику В’ячеславу В’ячеславовичу присуджено науковий ступінь доктора юридичних наук зі спеціальності 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право.
Також Тильчик В’ячеслав В’ячеславович отримав підвищення на роботі! Щиро вітаємо Вас із новою посадою – начальник кафедри адміністративного права і процесу та митної безпеки Університету державної фіскальної служби України та присудженням Вам наукового ступеня доктора юридичних наук!
Від імені Центру українсько-європейського наукового співробітництва, Тильчику В’ячеславу В’ячеславовичу, бажаємо Вам подальших творчих звершень, незгасаючого оптимізму, наснаги та нових здобутків на роботі!
Також зичимо Вам міцного здоров’я, терпіння, підтримки рідних та колег! Нехай праця приносить Вам лише задоволення, а не клопіт!
Поширити