Євротур студентів юридичного факультету Запорізького національного університету

Євротур студентів юридичного факультету Запорізького національного університету

1511

В рамках проведення навчальних студентських візитів до держав Європи Центром українсько-європейського наукового співробітництва спільними зусиллями із юридичним факультетом Запорізького національного університет був організований тур по європейським державам. З 4 по 16 липня 2012 року двадцять студентів 2-4 курсів юридичного факультету ЗНУ відвідали Італію, Швейцарію та Чехію.

Надзвичайно цікавою була подорож до міст Венеція, Болонья, Флоренція, Рим, Піза, Турін, Женева, Прага. Під час подорожі молоді юристи ознайомилися з роботою міжнародних інституцій та зарубіжних вищих навчальних закладів. Побували із візитом у офісі ЮНЕСКО у м. Венеція, офісі ООН у м. Женева, а також відвідали старовинний Болонський університет (м. Болонья). У столиці Чехії учасники туру зустрілися з представниками Українського національно-культурного центру.

Завдяки подорожі студенти ЗНУ отримали нові знання та незабутні враження. Вони мали можливість порівняти правові системи різних держав і рівень правової культури населення різних європейських країн.

 

Поширити