За підтримки ЦУЄНС проведено курс лекцій у межах науково-педагогічного стажування з туризму...

За підтримки ЦУЄНС проведено курс лекцій у межах науково-педагогічного стажування з туризму і екології у Сухій Бескидській

642

15 лютого 2023 року була проведена остання онлайн-лекція у межах науково-педагогічного стажування на тему «Проблеми управління якістю освіти у сфері обслуговування та екології» (м. Суха-Бескидська, Республіка Польща). Нагадаємо, що організаторами цього заходу були Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej (Вища школа туризму і екології у Сухій Бескидській) та Громадська організація «Освітній ресурсний центр».

Останню лекцію нам провів Томаш Пасіербек –  директор Національного парку Баб’я Гура, викладач Вищої школи туризму і екології у Сухій Бескидській. Тема його лекції мала назву «Управління національними парками Польщі». Основні питання, на які звернув увагу Томаш Пасіербек: термін «національний парк», туризм у національних парках, зі скількох екосистем повинен складатись парк, типи парків, розповів про кількість природних парків у Республіці Польща та управління ними.

Дякуємо кандидату історичних наук Ігорю Івановичу Каспруку, проректору з міжнародних зв’язків Львівського університету бізнесу та права, за допомогу у професійному перекладі для всіх учасників стажування.

Можемо зробити висновок, що завдяки курсу лекцій з туризму і екології, метою якого було ознайомлення з європейськими інноваційними підходами до надання освітніх послуг, новітніми унікальними методиками у викладацькій діяльності, основними тенденціями розвитку готельно-ресторанної справи, туризму та екології у ЄС, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти України  I–IV рівнів акредитації мали нагоду почерпнути для себе багато нового з такої теми.

Щиро дякуємо всім присутнім за активну участь у науковому заході ЦУЄНС!

Поширити