Завершальна лекція в рамках підвищення кваліфікації з перспектив розвитку стратегічного планування та...

Завершальна лекція в рамках підвищення кваліфікації з перспектив розвитку стратегічного планування та проєктного менеджменту

311

Прочитана завершальна лекція в рамках Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Перспективи розвитку стратегічного планування та проєктного менеджменту в закладах освіти», у межах якого передбачено проведення трьох онлайн-лекцій на платформі Zoom. Курс був організований Полтавським державним аграрним університетом та Центром українсько-європейського наукового співробітництва.

Спікером лекції була  доктор економічних наук, професор, професор кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Полтавського державного аграрного університету, Медвідь Вікторія Юріївна. Тема лекції мала назву «Перспективи розвитку стратегічного планування та проєктного менеджменту в освіті».

Протягом останньої лекції було обговорено моніторинг та оцінку виконання стратегічного плану в закладах освіти, управління проєктами в закладах освіти та перспективи розвитку стратегічного планування та проєктного менеджменту в закладах освіти, такі як: зростаюча потреба в адаптивності та гнучкості, підвищення акценту на ефективності, зростання значення співпраці, використання нових технологій.

Після лекції відбувалось жваве обговорення, під час якого спікер надала відповіді на всі поставлені їй запитання.

Дякуємо за те, що долучались до онлайн-лекцій у Zoom!

Поширити