Завершено курс онлайн-лекцій у межах підвищення кваліфікації з питань корпоративного менеджменту в...

Завершено курс онлайн-лекцій у межах підвищення кваліфікації з питань корпоративного менеджменту в публічній сфері

830

Сьогодні відбулася завершальна онлайн-лекція в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Корпоративний менеджмент у публічній сфері в умовах воєнного стану: інституційна парадигма». Свої ідеї із цього питання увазі слухачів представив Кузьменко Сергій Георгійович – доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри цивільного, трудового права та права соціального забезпечення Донецького державного університету внутрішніх справ. Він виклав інформативний матеріал на тему «Соціальна допомога як механізм державного регулювання системи соціального захисту населення в умовах воєнного стану».

У своїх дослідженнях спікер неодноразово зосереджував увагу на соціальній сфері суспільства, зокрема соціальній допомозі та соціальному захисті. Кузьменко Сергій Георгійович відомий такими працями, як монографія «Механізми державного регулювання системи соціального захисту населення» та статті «Алгоритм розробки системи соціального захисту населення літнього віку на місцевому рівні», «Соціальна допомога в системі державних органів управління», «Соціальний захист населення як складова соціального управління: системний підхід», «Аналіз сучасних форм соціального захисту населення» тощо.

За визначенням ученого, соціальна допомога – це періодичні чи регулярні заходи, які сприяють усуненню або зменшенню соціальної недостатності. На лекції спікер розкрив форми соціальної допомоги, її характер, напрями, проблеми, з’ясував, чим вона регламентується, та багато інших питань. Завдяки цьому під час лекції було почуто багато корисної та цікавої інформації. Після вислуханого матеріалу між спікером та учасниками заходу відбувалося жваве обговорення, у процесі якого лектор надав змістовні відповіді на всі запитання.

Щиро вдячні всім учасникам, які долучилися до науково-педагогічного підвищення кваліфікації!

Поширити