Завершилась серія лекцій з педагогіки

Завершилась серія лекцій з педагогіки

781

Сьогодні пройшла остання лекція в рамках Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Різновекторні підходи сучасної педагогіки для покращення ефективності викладацької, наукової діяльності та самовдосконалення» на онлайн-платформі Zoom.

Спікером заходу була Тетяна Тронь – кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри германських і романських мов педагогічного факультету романо-германської та української філології Київського національного лінгвістичного університету.

Учена захоплюється дослідженням: підготовки майбутніх фахівців у сфері охорони кордону Сполучених Штатів Америки, особливостями фахової підготовки майбутнього перекладача та функціонування дієслів мовлення у сучасному англомовному та німецькомовному медійному дискурсі.

Тема її лекції мала назву «Новітні інформаційні технології як засіб прискореного вивчення іноземних мов». Дослідниця розповіла учасникам онлайн-зустрічі про те, які зараз існують технічні засоби вивчення іноземних мов для аудиторного навчання та в дистанційному форматі. Також лекторка приділила увагу ролі новітніх технологій в освітньому процесі, як вони покращують засвоєння та опанування здобувачами іноземної мови. Окрім того, вона продемонструвала всім присутнім наукового заходу інтерактивні техніки, які допоможуть педагогам у викладацькій діяльності. Їх можна використовувати не тільки для вивчення мов, а й для інших дисциплін.

Можна зробити висновок, що лекція була дуже насичена та ґрунтовна за  змістом. Сьогоднішня спікерка провела плідну роботу над підготовкою свого виступу.

Щиро дякуємо за те, що долучались до онлайн-лекцій!

Поширити