Завершилися лекції з підвищення кваліфікації з фізичної культури і спорту

Завершилися лекції з підвищення кваліфікації з фізичної культури і спорту

466

Сьогодні відбулася завершальна онлайн-лекція в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Інноваційні технології в системі підготовки фахівців фізичної культури і спорту в закладах вищої освіти». Організував цей захід Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка спільно із Центром українсько-європейського наукового співробітництва.

Тема сьогоднішньої зустрічі – «Інноваційні підходи до психологічного супроводу освітнього процесу в закладах вищої освіти». Усіх учасників підвищення кваліфікації із цією важливою темою ознайомила Сундукова Ірина В’ячеславівна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Під час лекції вона зупинилися на таких важливих питаннях:

  • професійному вигоранні;
  • емоційній стійкості.
  • засобах психологічної регуляції.

Зокрема, Ірина В’ячеславівна розповіла про специфіку методів застосування та напрямів роботи психологічного супроводу навчальної діяльності, про передумови, що спричинюють негативні психічні стани студентів; розкрила ключові симптоми професійного вигорання, його стадії; висвітлила аутогенне тренування тощо.

За результатами всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації кожен учасник підвищення кваліфікації отримає сертифікат та збірник тез науково-методичних доповідей в електронній формі.

Щиро дякуємо всім учасникам за те, що долучилися до заходу!

Поширити