Завершився курс лекцій, присвячений управлінню науковими та освітніми проєктами

Завершився курс лекцій, присвячений управлінню науковими та освітніми проєктами

1095
Сьогодні, 17 лютого, відбулась остання онлайн-лекція на платформі ZOOM у межах науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Управління науковими та освітніми проєктами». Спікером наукового заходу був Соколов Артем Вікторович – кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри кібербезпеки Національного університету «Одеська юридична академія».
Вчений має близько 50 наукових публікацій у фахових періодичних виданнях.
Тема сьогоднішньої лекції – «Інформаційна безпека та захист даних у проєктній діяльності». Отже, на завершення лекційного навчального курсу лектор розповів аудиторії про способи захисту даних під час розробки наукових та освітніх проєктів. Він зазначив, що завжди треба дбати про рівень безпеки, адже в наш час досить просто знайти будь-які дані та використати їх у своїх цілях. Зрозуміло, що нікому з нас не хочеться стати жертвою шахраїв. Причому ми зазвичай навіть не замислюємося над тим, як часто розповсюджуємо особисту інформацію. Тому вкрай важливо знати, які є методи для убезпечення себе в мережі Інтернет, чим з нами і поділився сьогоднішній лектор на занятті. Учасники заходу були в захваті від лекції, про що можуть свідчити схвальні коментарі. Ось деякі з них:
Веселовська Галина: Дякую за змістовну лекцію!
Константиновна Каненберг-Сандул Оксана: Дякую за лекцію!!!
Шевченко Світлана: Дуже добре і оглядово. Дякую!
Рубльова Раїса: Дякую за цікаву інформацію!
Слаба Оксана: Дякую. Дуже цікава і актуальна інформація.
Гончар Наталія: Все дуже зрозуміло 🙂
Як підсумок цього лекційного курсу, який проходив на платформі ZOOM, можна зазначити, що усі присутні мали нагоду дізнатись про учасників наукових і освітніх проєктів, як потрібно спілкуватись з потенційною аудиторію та де її шукати, як розподіляється бюджет на такі наукові заходи та скільки можна заробити на них. Також учасники підвищення кваліфікації довідались про технічні засоби, які можна використовувати під час розробки наукових проєктів і на завершення розібрались з тим, як захистити власні дані, використовуючи технічні засоби. Отже, онлайн-лекції були досить насичені, та всі, хто долучився до них, відкрили для себе багато нової та цікавої інформації.
Щиро дякуємо всім учасникам за активну участь!
Поширити