Завершився курс лекцій в межах підвищення кваліфікації «Цифровізація вищої освіти та цифрова...

Завершився курс лекцій в межах підвищення кваліфікації «Цифровізація вищої освіти та цифрова грамотність»

288

За активного сприяння Центру українсько-європейського наукового співробітництва відбулася завершальна онлайн-лекція в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації на тему «Цифровізація вищої освіти та цифрова грамотність». Курс був організований Національним університетом «Одеська юридична академія» за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

Спікером виступила Трофименко Олена Григорівна – кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Сьогоднішня лекція була присвячена темі «LMS система: практичні поради до використання».

Сучасні цифрові технології дозволяють максимально оптимізувати навчальний процес для учнів, працівників, партнерів та клієнтів. Незамінним інструментом при цьому стануть системи управління навчанням, призначені для організації навчального процесу в дистанційному форматі, а саме: призначення завдань, контроль за їх виконанням та відстеження результатів. Впровадження такого ПЗ дозволяє автоматизувати навчання та позбутися рутини. Вибір LMS – складне та трудомістке завдання, що потребує суттєвих витрат часу та чітко сформованого переліку цілей та вимог.

Під час лекції спікерка пояснила, що таке LMS-система, які існують можливості використання LMS, які різновиди, переваги та недоліки LMS, як підібрати собі LMS-систему та як вона функціонує тощо.

Щиро дякуємо всім, хто долучався до онлайн-лекцій!

Поширити