Зустріч директора ЦУЄНС із представниками Українського державного університету науки і технологій

Зустріч директора ЦУЄНС із представниками Українського державного університету науки і технологій

226

27 вересня відбулася ділова зустріч директора Центру українсько-європейського наукового співробітництва доктора юридичних наук, професора Михайла Юрійовича Віхляєва з представниками кафедри інтелектуальної власності та управління проєктами Українського державного університету науки і технологій. Зустріч очолював в.о. завідувача кафедри інтелектуальної власності та управління проєктами доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Віталій Олександрович Петренко.

Співпраця Центру українсько-європейського наукового співробітництва та Українського державного університету науки і технологій триває вже три роки. У її межах здійснюється сумісна організація щорічної Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Управління проєктами. Перспективи розвитку проєктного та нейроменеджменту, інформаційних технологій управління, технологій створення та використання об’єктів права інтелектуальної власності, трансфер технологій».

У межах зустрічі були обговорені нові напрями співпраці, зокрема участь представників Українського державного університету науки і технологій у міжнародній науково-технічній конференції «Miningmetaltech 2023 – Гірничо-металургійний комплекс: інтеграція бізнесу, технологій та освіти». Також поважні колеги планують долучитися до написання розділів, які увійдуть до однойменної монографії.

У майбутньому планується також видання спеціальної колективної монографії Українським державним університетом науки і технологій спільно із зарубіжним закладом освіти у сфері перспектив розвитку та імплементації освітніх компонентів і наукових досягнень у гірничо-металургійній галузі. Ця наукова праця буде видана за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

Поширити