У лютому членами ЦУЄНС стали:
- Баланко Орися Миколаївна – кандидат мистецтвознавства, доцент Київської муніципальної академії музики імені Р.М. Глієра;
- Григор’єва Христина Антонівна – доктор юридичних наук, професор, професор кафедри аграрного, земельного та екологічного права Національного університету «Одеська юридична академія»;
- Гут Любов Василівна – кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри фінансів, обліку і оподаткування; провідний фахівець відділу навчально-методичної роботи, акредитації та ліцензування (координатор системи управління якістю (системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти) Чернівецького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету;
- Дудченко Кирило Юрійович – аспірант юридичного факультету Сумського національного аграрного університету;
- Єрмоленко Богдан Олексійович – асистент кафедри програмованої електроніки, електротехніки і телекомунікацій, викладач Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова;
- Казанська Олена Олександрівна – кандидат наук з державного управління, доцент, доцент кафедри маркетингу Державного університету «Київський авіаційний інститут»;
- Климов Костянтин Валерійович – займається приватною адвокатською практикою.
- Мальченко Володимир Вiкторович – самозайнята особа.
- Мончук Віктор Олегович – інструктор з фізичної культури; інструктор дитячого клубу ЗДО № 165 «Лідервіль»; Героїв УПА Sportlife;
- Ночвій Григорій Ігорович – юрисконсульт ТОВ «Молоко вітчизни»;
- Силко Євген Миколайович – кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри мистецьких дисциплін Національного університету «Чернігівський колегіум імені Т.Г. Шевченка»;
- Тищенко Валерія Олексіївна – доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор, професор кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту Запорізького національного університету;
- Шевелюк Михайло Михайлович – доктор філософії, керівник; майстер виробничого навчання «Українська Школа Гостинності»; Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи.