Партнер Центру dr Konrad Janowski обраний на посаду ректора Економічно-гуманітарного університету у...

Партнер Центру dr Konrad Janowski обраний на посаду ректора Економічно-гуманітарного університету у Варшаві

1862

Центр українсько-європейського наукового співробітництва вітає свого партнера dr Konrad Janowski з нагоди обрання на відповідальну посаду ректора Економічно-гуманітарного університету у Варшаві.

Центр українсько-європейського наукового співробітництва має дворічну історію співпраці з факультетом психології, на якому dr Konrad Janowski обіймав посаду заступника декана.

Перша спільна заочна конференція, завдяки якій учені-психологи України заочно познайомилися з dr Konrad Janowski, відбулася у 2018 році. Центр українсько-європейського наукового співробітництва завдяки цьому заходу вперше отримав західноєвропейський досвід створення онлайн-платформи обговорення наукових доповідей конференцій на сайті університету.

На початку 2020 року вийшла друком колективна монографія «Psychological Perspectives on Health and Disease», організатором якої став Економічно-гуманітарний університет у Варшаві. Завдяки бажанню зробити щось справді важливе як для українських, так і для польських науковців було проведено ґрунтовну роботу з підготовки та формування колективної монографії, а саме успішно реалізовано довготривалу процедуру рецензування, яке здійснювали незалежні експерти України та Польщі. Це дало змогу видати монографію високого європейського стандарту.

Центр українсько-європейського наукового співробітництва дякує dr Konrad Janowski за спільний досвід та бажає творчих успіхів і великих досягнень на новій, дуже відповідальній посаді.

Новини про минулі проекти Центу спільно з Економічно-гуманітарним університетом у Варшаві:

https://cuesc.org.ua/novini/vijshla-drukom-kolektivna-monografiya-psychological-perspectives-on-health-and-disease/

https://cuesc.org.ua/novini/naukovtsi-z-ukrayini-vzyali-uchast-u-mizhnarodnij-konferentsiyi-z-psihologiyi-shho-vidbulasya-v-ekonomichno-gumanitarnomu-universiteti-u-varshavi/

Поширити