Понад 150 вчених-медиків взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції з медичних наук

Понад 150 вчених-медиків взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції з медичних наук

1427

Люблінським науково-технологічним парком спільно з Люблінським медичним університетом за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва 20–21 жовтня 2017 року була проведена міжнародна науково-практична конференція на тему «Актуальні питання сучасної медицини: досвід Польщі та України».

До участі у міжнародній конференції були запрошені науковці, аспіранти, студенти ВНЗ та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері медичних наук.

В рамках конференції відбулася робота наступних секцій:

  1. Клінічна медицина: досвід та нововведення;
  2. Теоретична медицина: основні напрямки розвитку;
  3. Фармацевтичні науки;
  4. Медично-біологічні науки: інновації майбутнього;
  5. Профілактична медицина: сучасний стан та перспективи;
  6. Ветеринарна медицина.

Відповідно до зазначених секцій, учасниками конференції були підготовлені тези доповідей, в яких представлені результати досліджень щодо актуальних питань сучасної медицини. Так, наприклад, Бочарова В. В., Гладчук В. Є. та Куц Л. В. підготували тези на тему «Структурно-функціональні обґрунтування пептидомодулюючої терапії вугрової хвороби», Горша О. В. та Короленко Н. В. розглянули вплив методики кінезіотейпування на стан гемодинаміки вертебробазілярного басейну у дітей з цервікогенним головним болем, Романова Ю. Г. представила результати дослідження щодо застосування елементів дистанційного навчання у післядипломній професійній освіті лікарів стоматологів тощо.

Усіх учасників конференції з України було забезпечено збірником тез конференції та сертифікатом про участь, завіреним печаткою. Учасники конференції отримали можливість презентувати збірник матеріалів і сертифікат як підтвердження участі у міжнародній конференції, що відбувалась у країні, яка входить до Європейського Союзу. Збірнику тез було присвоєно ISBN (міжнародний стандартний номер книги) європейським видавництвом.

Поширити