Зустріч директора ЦУЄНС та першого проректора Донецького юридичного інституту МВС України

Зустріч директора ЦУЄНС та першого проректора Донецького юридичного інституту МВС України

1474
Сьогодні, 23 грудня 2020 року, у стінах Запорізького обласного офісу Центру українсько-європейського наукового співробітництва відбулася зустріч директора ЦУЄНС доктора юридичних наук, доцента Віхляєва Михайла Юрійовича з першим проректором Донецького юридичного інституту МВС України доктором юридичних наук, старшим науковим співробітником Назимком Єгором Сергійовичем.
Учасники зустрічі обговорили перспективи співпраці у 2021 році в межах спільних наукових проєктів із ЗВО країн ЄС та строки відкриття Донецького обласного відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва.
У кінці зустрічі Назимко Єгор Сергійович запросив керівництво ЦУЄНС: Віхляєва Михайла Юрійовича та голову наглядової ради Центру, кандидата економічних наук Головка Олега Павловича на масштабне святкування 60-річчя Інституту у квітні 2021 року у м. Маріуполь.
Щиро дякуємо за запрошення і будемо з нетерпінням чекати на нові зустрічі! Також сподіваємось на швидку та якісну реалізацію всіх наших запланованих сумісних проєктів. 
Поширити