110-річчя Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка

110-річчя Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка

152

У 1914 році було засновано Полтавський учительський інститут, який став одним із осередків педагогічної науки в Україні.  За час своєї діяльності університет випустив із своїх стін багатьох відомих діячів, які творили наукове, політичне, соціальне життя в нашій країні.

110 років – надзвичайна дата для всієї короленківської родини. 12 квітня у серцях ректорату, адміністративного та професорсько-викладацького колективів, а також кожного студента, вируювали емоції щирих вітань і радості з нагоди Дня народження Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

З нагоди святкування ювілейної дати голова наглядової ради Центру українсько-європейського наукового співробітництва, засновник і директор Видавничого дому «Гельветика» кандидат економічних наук Олег Павлович Головко взяв участь в урочистих заходах та привітав Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка зі 110-річчям та побажав яскравого майбутнього, нових звершень, процвітання та найкращих студентів!

Бажаємо Полтавському національному педагогічному університету подальших успіхів у навчанні та вихованні молодого покоління!

Поширити