Стартував курс лекцій від викладачів Вищої школи туризму і екології у Сухій...

Стартував курс лекцій від викладачів Вищої школи туризму і екології у Сухій Бескидській

613
Михайло Юрійович Віхляєв
1 лютого розпочато науково-педагогічне стажування на тему «Проблеми управління якістю освіти у сфері обслуговування та екології», організаторами якого є Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej (Вища школа туризму і екології у Сухій Бескидській) та Громадська організація «Освітній ресурсний центр».
Марек Ноцонь
З вітальними словами на відкритті заходу виступив доктор юридичних наук, професор, директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва Михайло Юрійович Віхляєв. Він привітав учасників з початком сьогоднішнього заходу, а також анонсував наступні лекції, що відбудуться у межах цього науково-педагогічного стажування.
Бартломей Валас
На відкритті лекції також виступив доктор філософії Марек Ноцонь, професор, декан факультету соціальних наук Вищої школи туризму і екології у Сухій Бескидській, який побажав учасникам заходу успіхів у здобутті нових знань.
Ігор Іванович Каспрук
Далі було передано слово лектору – доктору Бартломею Валасу, професору Вищої школи туризму і екології у Сухій Бескидській. Спікер ознайомив усіх присутніх із тенденціями в туристичній та готельній індустрії. Ключові питання, на які звернув Бартломей Валас, –  розвиток технологій, звернення до соціальних мереж, поява антиглобалістичних поглядів і рухів, економічні тенденції, загрози для туризму та багато інших.
Щиро дякуємо кандидату історичних наук Ігорю Івановичу Каспруку, проректору з міжнародних зв’язків Львівського університету бізнесу та права, за послідовний переклад!
З нетерпінням чекаємо на вас на наступній лекції у Zoom!
Ми нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 8 лютого, о 15:00.
Поширити