У Гданську успішно завершилась Міжнародна програма «Лідерки у сфері освіти – жінки...

У Гданську успішно завершилась Міжнародна програма «Лідерки у сфері освіти – жінки у владі»

199

У м. Гданськ на березі Балтійського моря успішно завершилась Міжнародна програма «Лідерки у сфері освіти – жінки у владі». Організаторами події були Куявський університет у Влоцлавеку та Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

Програма була реалізована експерткою з міжнародної освіти Куявського університету у Влоцлавеку Джоанною Скибою, яка змогла об’єднати учасниць із різних куточків України.

Програма тривала упродовж 20–24 травня, протягом яких учасниці мали можливість послухати менторські панелі, відвідати визначні місця міста, відвідати театри в Гданську, насолоджуватись річковим круїзом тощо.

Зокрема, відбулись 3 менторські панелі на такі теми: «Як досягти особистих цілей», «Aкадемічна кар’єра: як досягти вершин», «Мотивація та натхнення – процес довжиною у життя». Спікером виступила експертка з міжнародної освіти Куявського університету у Влоцлавеку  Джоанна Скиба.

Впродовж заходу учасниці відвідали визначні пам’ятки м. Сопота та найдовший пірс у Європі. Сопотський пірс побудований 1827 року, є однією з визначних пам’яток міста, символом Сопота, який дозволяє «заглиблюватися в море» на більш ніж пів кілометра. До пристані можуть причалити понад сто яхт одночасно.

Відповідно до програми відвідали концерт «Robert Cray BAND» у Шекспірівському театрі в Гданську. Відтак прогулялись Орловською пристанню в портовому місті Ґдиня, розташованому на березі Гданської затоки, яка стрімко розрослася в роки між війнами XX століття. Місто також відоме у Польщі як місце, звідки емігранти вирушали на кораблях до Америки.

Відповідно до програми додатково учасниці мали можливість детальніше ознайомитись з Гданськом, скориставшись річковим круїзом.

На прощальній вечері відбулась церемонія, під час якої Джоанна Скиба презентувала сертифікати кожній учасниці.

Поширити