У м. Люблін успішно пройшла конференція на інтердисциплінарну тематику «Навколишнє середовище –...

У м. Люблін успішно пройшла конференція на інтердисциплінарну тематику «Навколишнє середовище – рослина – тварина – продукт»

577
Сьогодні, 26 квітня, відбулась І Аспірантська конференція на інтердисциплінарну тематику «Навколишнє середовище – рослина – тварина – продукт» на базі Університету природничих наук (Республіка Польща). Організаторами були: Школа Аспірантів – проф. д-р габ. Катажина Оґнік, директор, ЛПУ (Республіка Польща) та самоврядування аспірантів ЛПУ (Республіка Польща). Партнером цього наукового заходу виступив Центр українсько-європейського наукового співробітництва.
У ході наукової зустрічі розглядались такі теми: науки про тварин та рослини, технології та навколишнє середовище. Всі учасники цієї події мали можливість продемонструвати результати своїх наукових досліджень. Окрім того, вони змогли обмінюватись науковими ідеями та аналізувати досвід інших країн стосовно вивчення того чи іншого питання природничих дисциплін. Конференція проходила у «гібридному» форматі – в онлайн-форматі для учасників з інших міст та в очному – для тих, у кого була нагода потрапити до стін Університету природничих наук.
Програма наукового заходу була досить насиченою. Науковці побачили виступ відомого іспанського професора Жоан Гарсія (prof. Joan García) з Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech. Також у ході цієї наукової події аспіранти представили свої доповіді усно та використовуючи для цього підготовлені ними постери. Не обійшлось без елементу інтерактиву – був організований конкурс, в якому змагались на кращу усну доповідь на тему «Штучний інтелект у природничих і технічних науках».
Підбиваючи підсумок, можна зазначити, що ця наукова зустріч була дуже корисна, адже науковці змогли плідно попрацювати.
Детальніше ознайомитись з тим, як пройшов науковий захід, можна на сайті Університету природничих наук у Любліні за посиланням.
Щиро дякуємо всім охочим, хто долучився до участі у конференції!
Поширити