Успішно пройшла ІІ Міжнародна конференція аспірантів в Університеті природничих наук у Любліні

Успішно пройшла ІІ Міжнародна конференція аспірантів в Університеті природничих наук у Любліні

260

Навколишнє середовище – це все, що нас оточує. До нього входять не лише елементи природи, з якими це поняття найчастіше асоціюється, але також люди та все, що створено їхніми руками. Навколишнє середовище –це  повітря, земля, вода, рослини, тварини, будинки, заводи, офіси та все, що вони вміщують.

Для згрупування знань 19–20 квітня 2023 року в Університеті природничих наук у Любліні (Республіка Польща) відбулась ІІ Міжнародна конференція аспірантів на важливу тему «Навколишнє середовище – рослина – тварина – продукт», партнером якої виступив Центр українсько-європейського наукового співробітництва. Перший день конференції проводився на базі Люблінського природничого університету та мав гібридний формат. Другий день конференції відбувся в Янові Любельському – міждисциплінарні майстер-класи, семінари  (для стаціонарних учасників, робоча мова – польська).

Конференція була для учасників чудовою можливістю представити результати останніх досліджень, обмінятися науковими ідеями, поділитися дослідницьким досвідом, а також налагодити міждисциплінарну співпрацю. Також конференція сприяла створенню міжуніверситетських дослідницьких колективів як національних, так і міжнародних, а також інтеграції спільноти молодих учених.

Міждисциплінарна конференція проводилася рядом секцій за такими напрямами: сільськогосподарські, лісові та ветеринарні науки, біологічні та технічні науки, а також медичні науки та науки про здоров’я.

 

Дякуємо всім учасникам, хто взяв участь у ІІ Міжнародній конференції аспірантів!

Поширити