Відбулась лекція у межах науково-педагогічних стажувань на базі Куявського університету у Влоцлавеку

Відбулась лекція у межах науково-педагогічних стажувань на базі Куявського університету у Влоцлавеку

240

За підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва відбулася онлайн-лекція в межах науково-педагогічних стажувань, що проходять на базі Куявського університету у Влоцлавеку.

Вступним словом лекцію розпочав директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва, доктор юридичних наук, професор, Михайло Юрійович Віхляєв. Він подякував Куявському університету у Влоцлавеку за позитивну злагоджену співпрацю та передав слово спікеру.

Тема сьогоднішньої лекції мала назву «Academic culture and academic safety» («Академічна культура та безпека»), яку прочитала експерт в галузі освіти та електронного навчання для дорослих (Республіка Польща), магістр, Джоанна Скиба.

У цій лекції обговорено питання дисципліни в академічному житті, обов’язків, норм та безпеки, пов’язаної з публікаціями, інтернетом та дослідженнями.

Також розглянуто питання дотримання академічної доброчесності здобувачами освіти, особливо в процесі проведення наукових досліджень, які є обов’язковою складовою частиною магістерської підготовки. Були проаналізовані основні види порушень академічної доброчесності, методи та засоби запобігання цим порушенням. Крім того, були ґрунтовно розглянуті компетентності з академічної доброчесності, що їх має набути студент, тощо.

Учасники онлайн-лекції змогли почерпнути для себе багато важливої інформації, яка стосується академічної культури та безпеки і  знадобиться їм у майбутньому.

Щиро дякуємо всім присутнім за активну участь у науковому заході ЦУЄНС!

Поширити