Відбулась завершальна лекція, присвячена підвищенню кваліфікації в ОДУВС та ЦУЄНС

Відбулась завершальна лекція, присвячена підвищенню кваліфікації в ОДУВС та ЦУЄНС

622

На платформі ZOOM відбулась завершальна онлайн-лекція у межах науково-педагогічного підвищення кваліфікації на тему «Заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання: правовий статус та особливості функціонування». У підвищенні кваліфікації взяли участь науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, співробітники наукових установ, практичні працівники, докторанти, аспіранти, студенти та всі охочі, хто цікавиться правовим статусом та особливостями функціонування закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

Спікером цього заходу була науковий співробітник відділу організації наукової роботи Одеського державного університету внутрішніх справ Вікторія Валентинівна Нестерчук.

Тема онлайн-лекції мала назву «Напрями наукового забезпечення діяльності закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання».

Вікторія Валентинівна розпочала свою доповідь з переліку закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання. Ствердила, що наукова, науково-технічна та інноваційна діяльність у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання є невід’ємним складником освітньої діяльності і проводиться з метою інтеграції наукової, освітньої і виробничої діяльності у системі вищої освіти. Провадження наукової і науково-технічної діяльності університетами, академіями, інститутами є обов’язковим. Також розглянула основні завдання наукового забезпечення діяльності закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання. У своїй доповіді лекторка детально розповіла про напрями наукового забезпечення діяльності  закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання щодо забезпечення безпеки та правопорядку у суспільстві.

Щиро дякуємо всім, хто долучався до онлайн-лекцій!

Поширити