Відбулася лекція, присвячена фінансуванню освітніх проєктів

Відбулася лекція, присвячена фінансуванню освітніх проєктів

594
Сьогодні, 8 лютого, відбулася третя із шести лекцій на платформі ZOOM у межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Управління науковими та освітніми проєктами».
Лектором наукового заходу був Горбаченко Станіслав Анатолійович – доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри кібербезпеки Національного університету «Одеська юридична академія». Дослідник займається вивченням проблем морегосподарського комплексу України, бізнес-плануванням, кон’юнктурою ринку, проєктним менеджментом, інвестуванням та електронною комерцією. Він викладає навчальні дисципліни «Проєктний аналіз», «Бізнес-планування», «Державне регулювання економіки», «Прогнозування кон’юнктури ринку», «Управління проєктами» та «Проєктне фінансування». Також учений є автором таких навчальних посібників, як «Аналіз підприємницьких проектів», «Прогнозування кон’юнктури ринку», «Планування ділового розвитку фірми», «Управління проектами в підприємницьких структурах».
Тема сьогоднішньої онлайн-лекції – «Фінансові аспекти та бюджетування наукових та освітніх проєктів». Отже, ми поступово, лекція за лекцією, торкаємося всіх аспектів процесу створення й розроблення наукових та освітніх проєктів. На цьому занятті в учасників підвищення кваліфікації була нагода довідатися, як правильно розподіляти фінанси для організації наукового заходу. Лектор детально розповів про те, як варто структурувати бюджет для організації проєкту. Також він порадив усім присутнім створити таблицю та розписати витрати, що плануються, за ієрархічним принципом.
Водночас Станіслав Анатолійович багато часу присвятив поясненню того, що означає бути фінансово грамотним, адже це вкрай необхідно в наших реаліях. Отже, учасникам заходу вдалося сьогодні не лише підвищити свою професійну кваліфікацію, а й отримати корисні знання, які можуть стати в пригоді в повсякденному житті.
Висловлюємо подяку всім учасникам сьогоднішнього заходу за схвальні відгуки. Ось деякі з них:
Веселовська Галина: Дякую за цікаву лекцію!
Єремєєва Наталія: Дякуємо за змістовну лекцію!
Вдячні всім учасникам заходу за активну участь та нагадуємо, що наступна лекція відбудеться 10 лютого о 14:30.
До зустрічі на онлайн-лекціях у ZOOM!
Поширити