Відкрито Закарпатське обласне відділення ЦУЄНС

Відкрито Закарпатське обласне відділення ЦУЄНС

424

Центр українсько-європейського наукового співробітництва та Видавничий дім «Гельветика» співпрацюють із Палінчаком Миколою Михайловичем – доктором політичних наук, професором, деканом факультету міжнародних економічних відносин Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» – з 2014 року, майже з початку свого заснування. У межах цієї співпраці було організовано багато спільних заходів. Зокрема, Видавничий дім «Гельветика» видає фахові журнали факультету міжнародних економічних відносин Ужгородського національного університету, а саме: «Регіональні студії» та «Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія “Міжнародні економічні відносини та світове господарство”».

Учора факультет міжнародних економічних відносин Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» святкував свою 25-у річницю. З цієї нагоди та з огляду на багаторічну співпрацю сьогодні відкрито Закарпатське обласне відділення Центру українсько-європейського наукового співробітництва на чолі з Миколою Михайловичем Палінчаком. Від імені всіх членів команди зі знаменною подією нового очільника відділення привітав Віхляєв Михайло Юрійович – доктор юридичних наук, професор, директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

Сподіваємось, що наша подальша співпраця буде настільки ж плідною, як у всі минулі роки. Бажаємо Миколі Михайловичу нових креативних ідей, творчого злету думок, успіхів у всіх задумах і починаннях, а також скорішої Перемоги!

Поширити