Завершилися лекції в межах підвищення кваліфікації із журналістики

Завершилися лекції в межах підвищення кваліфікації із журналістики

342

Сьогодні відбулася завершальна онлайн-лекція в межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Інноваційні текстові практики у сфері цифрових медіа». До організації цього заходу долучилися Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка та Центр українсько-європейського наукового співробітництва.

Спікером останньої лекції була старший викладач кафедри української філології та журналістики Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент Гундерук Олександра Олександрівна.

Зустріч була присвячена темі «Інстаграм як інноваційна медіаплатформа».

На початку лекції Олександра Олександрівна розповіла про те, що інстаграм є популярною медіаплатформою, яка надає можливості для створення, редагування та обміну контентом. Стрімкий розвиток соціальних мереж і збільшення їхнього впливу на журналістику привели до формування нового стилю та нових вимог до працівників медіа, а отже, сучасний фахівець із соціальних комунікацій повинен володіти універсальними знаннями, зокрема вміти працювати із соцмережами.

Далі лекторка детально розкрила такі питання:

  • 5 особливостей інстаграму (візуал, акцент на спільноті, відображення миттєвостей, інфлюенсери та просування бізнесу);
  • секрети просування, які працюють;
  • помилки в просуванні;
  • основні моменти стратегії контенту;
  • чотири закони логіки (закон тотожності, закон суперечності, закон виключення третього, закон достатньої підстави) та інші.

За результатами всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації кожен його учасник отримає сертифікат та збірник тез науково-методичних доповідей в електронній формі.

Щиро дякуємо всім учасникам за те, що долучилися до заходу!

Поширити