Завершується перший тиждень онлайн-лекцій у межах науково-педагогічного стажування з культурології, мистецтвознавства та...

Завершується перший тиждень онлайн-лекцій у межах науково-педагогічного стажування з культурології, мистецтвознавства та музикознавства

2251

Серія лекцій, що проходять у рамках науково-педагогічного стажування з культурології, мистецтвознавства та музикознавства, триває.

І сьогодні, 13 листопада 2020 року, відбулась друга, й не менш цікава, онлайн-лекція у ZOOM на тему «Musicology in the multidisciplinary environment of the contemporary humanitarian science and education». Сьогоднішнім доповідачем стала доктор мистецтвознавства, професор, проректор з наукової роботи Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової (м. Одеса) незрівнянна Самойленко Олександра Іванівна.

Спікер привідкрила нам завісу в науку музикознавство. Ґрунтовно дала пояснення стосовно того, що музикологія – одна з важливих галузей мистецтвознавства. І в своєму виступі Самойленко Олександра Іванівна детально зупинилась на статусі музикології в мультидисциплінарному середовищі сучасної гуманітарної науки та освіти.

А наступного тижня будемо багато говорити про історію мистецтвознавства. Даємо слово, що наші красномовці зможуть Вас захопити, адже вони приготували багато чого цікавого! А наразі хочемо поділитись Вашими відгуками, що, безсумнівно, нас тішать та мотивують на розробку інших, не менш захопливих, проектів:

Александра Сапсович: Александра Ивановна! Огромная благодарность за такую насыщенную и интересную лекцию!

Olga Chebotarenko: Спасибо огромное, очень интересно и глубоко!

Алла Черноиваненко:  Как всегда – познавательно (не успевала конспектировать), актуально, важно, интересно, живо, новационно и блестяще!

Валерия Марик:  Огромное спасибо за потрясающую лекцию!

Людмила Повзун: Огромная благодарность за такой пласт информации, заставляет глубоко задуматься  и еще раз прослушать лекцию.

Александр Бурель: Огромное спасибо! Просто феноменально! Есть над чем подумать!

Mariya Borisenko:  Шановна Олександро Іванівно! Щиро дякую Вам!

Орест Кречковський: Олександро Іванівно, щиро дякую за лекцію і за натхнення переосмислювати та пізнавати!!!!

Артем’єва Віра:  Шановна Олександро Іванівно, щиро дякую за глибоку і змістовну лекцію!

Юлия Александровна Грибиненко: Благодарю за прекрасный доклад! Замечательный опыт общения!

Ознайомитись з цією онлайн-лекцією Ви можете за посиланням на нашому YouTube-каналі.

Щиро дякуємо всім учасникам, хто взяв участь у заході!

Поширити