Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації з інноваційних підходів у викладанні права

Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації з інноваційних підходів у викладанні права

454

Донецький державний університет внутрішніх справ
Центр українсько-європейського наукового співробітництва

Всеукраїнське науково-педагогічне
підвищення кваліфікації

ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ У ВИКЛАДАННІ ПРАВА: МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ,
ЕКОНОМІЧНА ІНТЕГРАЦІЯ ТА ЦИФРОВИЙ РОЗВИТОК

5 серпня – 15 вересня 2024 року

Завантажити інформаційний лист
Програма підвищення кваліфікації

До участі у всеукраїнському науково-педагогічному підвищенні кваліфікації запрошуються науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, практичні працівники, докторанти, аспіранти, учителі, студенти та всі охочі, хто цікавиться інноваційними підходами у викладанні права.

Професійна програма всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації розроблена із урахуванням новітніх науково-обґрунтованих підходів до організації навчання дорослих, досягнень психолого-педагогічних, соціальних та поведінкових наук, і спрямована на розвиток та удосконалення юридичної, психолого-педагогічної, комунікативної, інформаційно-комунікаційної компетентностей, а також практичних умінь і навичок інтерактивної взаємодії та професійно-особистісного розвитку для підвищення ефективності професійного спілкування та здійснення педагогічної діяльності.

ЧЛЕНИ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ

Вітвіцький Сергій Сергійович – доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, полковник поліції, ректор ДонДУВС;

Віхляєв Михайло Юрійович – доктор юридичних наук, професор, директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва;

Дрогозюк Крістина Борисівна – кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри цивільного, нотаріального та виконавчого процесу НУ «ОЮА», експертка Громадського центру правосуддя в Одеській області;

Кузіна Руслана Віліївна – доктор економічних наук, сертифікований бізнес-тренер, АССА ДіпФР, САР, сертифікований аудитор, професор кафедри бухгалтерського обліку, аудиту та аналізу в Одеському національному економічному університеті, стипендіат програми Марії Склодовської Кюрі Action (2023-2025) в університеті KU Leuven (Бельгія);

Мішина Наталя Вікторівна – доктор юридичних наук, професор, професор кафедри конституційного права НУ «ОЮА», дослідниця лабораторії SAGE Університету Страсбургу, Франція;

Назимко Єгор Сергійович ‒ доктор юридичних наук, професор, майор поліції, перший проректор ДонДУВС;

Сінькевич Олена Василівна – доктор юридичних наук, професор кафедри конституційного права Навчально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У МЕЖАХ ЗАХОДУ ПЕРЕДБАЧЕНО ПРОВЕДЕННЯ ТРЬОХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ НА ПЛАТФОРМІ ZOOM

7 серпня о 14:30 – лекція на тему «Інтеграція права та економіки в сталий розвиток: інноваційні підходи у викладанні та дослідженні».
Спікери – Мішина Наталя Вікторівна та Кузіна Руслана Віліївна.

14 серпня о 14:30 – лекція на тему «Еволюція національного законодавства: імплементація міжнародних стандартів (на прикладі законодавства про національні меншини)».
Спікер – Сінькевич Олена Василівна.

21 серпня о 14:30 – лекція на тему «Ефективне використання соціальних мереж для професійного розвитку юриста та особистого брендингу в цифровому світі». Спікери – Дрогозюк Крістина Борисівна та Мішина Наталя Вікторівна.

Посилання на онлайн-лекції будуть надіслані всім учасникам після сплати за участь. Онлайн-лекції будуть збережені.

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ

Форма участі – дистанційна.

Учасникам необхідно до 31 липня 2024 року (включно):

  • заповнити заявку;
  • надіслати відскановану копію квитанції про сплату організаційного внеску (координатор направить вам реквізити після того, як Ви заповните заявку) на електронну адресу advanced_training@cuesc.org.ua.

Зверніть, будь ласка, увагу!

З 5 серпня по 15 вересня 2024 року (включно), упродовж підвищення кваліфікації, учасники надсилають на електронну адресу advanced_training@cuesc.org.ua тези науково-методичної доповіді.

Тема листа: Підвищення кваліфікації з інноваційних підходів у викладанні права.

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ВНЕСОК

  1. Організаційний внесок учасника становить 1000 грн. Для членів ЦУЄНС організаційний внесок становить 800 грн. (ознайомитися з інформацією, як стати членом ЦУЄНС, можна за посиланням).
  2. Зверніть увагу на те, що підвищення кваліфікації одноосібне. Сплата внеску за тези, написані в співавторстві, здійснюється кожним учасником, незважаючи на співавторство.
  3. Реквізити для оплати будуть надані координатором після заповнення заявки. Авторам необхідно перерахувати кошти за наданими реквізитами та відправити копію квитанції координатору.
  4. Збірник тез науково-методичних доповідей і сертифікати будуть надіслані учасникам на електронну адресу, вказану в заявці, після 29 листопада 2024 року.

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ

Організаційний комітет всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації забезпечує анонімне якісне рецензування кожних тез доповіді. Усі подані тези доповідей перевіряються на наявність плагіату за допомогою програмного забезпечення StrikePlagiarism.com від польської компанії Plagiat.pl.

ЗАБОРОНА ВИКОРИСТАННЯ НАУКОВИХ ПРАЦЬ КРАЇНИ-ОКУПАНТА

Звертаємо увагу авторів на те, що тези доповідей приймаються виключно українською та англійською мовами! Забороняється цитування в тексті та внесення до бібліографічних списків тих джерел, які опубліковані російською мовою в будь-якій країні, а також джерел іншими мовами, якщо вони опубліковані на території росії та білорусі.

ВИМОГИ ДО ТЕЗ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИХ ДОПОВІДЕЙ

Обсяг – від 2 до 5 сторінок формату А-4 в текстовому редакторі Microsoft Word. Шрифт – Times New Roman, розмір – 14; міжрядковий інтервал – 1,5; відступ першого рядка абзацу – 1,25 см; поля – 2 см.

Послідовність розміщення матеріалів у тезах доповіді: назва тез (великі  літери,   шрифт   –  напівжирний);  прізвище  та  ініціали автора (шрифт – напівжирний); науковий ступінь, вчене звання (за наявності), посада, місце роботи (навчання); текст.

Файл повинен мати назву українською мовою відповідно до прізвища та ініціалів  учасника  підвищення  кваліфікації  (напр.:  Шевченко  Т.Г._тези, Шевченко Т.Г._квитанція).

Використана література (без повторів) оформлюється в кінці тексту під назвою   «Література:»   з   урахуванням   розробленого   в   2015   році Національного  стандарту  України ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання». У тексті виноски позначаються квадратними дужками з вказівкою в них порядкового номера джерела за списком та через кому – номера сторінки (сторінок), наприклад: [5, с. 26].

Мова тез доповідей: українська, англійська.

ЗРАЗОК ДОПОВІДІ:

Підходи у викладанні права: сучасні надбання

Мішина Н. В.
доктор юридичних наук, професор, професор кафедри конституційного права
Національний університет «Одеська юридична академія м. Одеса, Україна

Текст… [1].

Література:

КОНТАКТИ:

Центр українсько-європейського наукового співробітництва

Контактна особа: Лящова Анастасія Олександрівна – координатор всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації.
Телефон: + 38 (095) 653 40 42
Email: advanced_training@cuesc.org.ua
Електронна сторінка: cuesc.org.ua
Facebook: facebook.com/cuescinfo
YouTube: youtube.com/channel/cuescinfo

Поширити